Thursday, 16 August 2012

Demam Tudung Bawal

  
Tahun ni raya korang pakai tudung style ape? Shawl? Susah la nak cari dah shawl kat jalan tar...sebab semua dah demam tudung bawal...ouh..memang cantik2..

Aritu dengan beraninye beli bawal 2 tone, blue and pink, comel sangat kaler tu..bukak youtube tengok style nak sambut raya ni..ouh senang je..try la pakai masa nak shopping kat shah alam aritu...dengan langkah rasa hot gile and stylish abis dah tu...tetibe......

mangsa kejadian




DANG!!!PANG!!! tertibe leh lak terserempak dengan someone...sama giler tone kaler die..blue+pink...ouh..dengan tabah buat muka cool buat cam tak perasan..and doa sangat mr bf pun tak perasan...haha...padahal dalam hati ni ombak rindu pun kalah..tapi nasib baik lain style..shida pengikut bawal najwa latif..huhu...

Korang yg memang tengah layan bawal ni ape cite? Ade x penah tempuh situasi ni? Ape korang buat eh? Share sikit...sebab masa tengah musim shawl memang tak pernah lak terserempak ngan orang yang pakai sama...

#tinggal berapa hari je lagi nak raya,..still takut nak beli tudung bawal untuk raya..adakah ini trauma...?T_T

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpnh beli lg 2 tone..hihi..

pglmn bju corak sama ada.. terus jln ikut lain dan terus taknak pakai..time tu bljar kat poli..hihi..

Alynna said...

heee ~
sama..
sepp sikit.. ^_^

sue pun suka pakai shawl..
sebab senang..
main lilit-lilit je dah siap..
plus, takyah risau kena tiup angin ke hape sebab dia melekat je kat muka..
hehe..

man said...

slmt hari raya..hehhee