Thursday, 30 August 2012

Aidilfitri 2012




Salam Aidilfitri semua..maaf zahir batin pada semua..halal semuanya ea yang dah lama kenal or baru je lagi kenal..belum terlambat rasanya shida nak wish kan..sekarang semua duk sibuk atur jadual nak attend open house..kenduri kahwin lagi..kadang-kadang shida sendiri pun penin sebab nak susun jadual diri sendiri..ni baru solo..kalau dah berdua...kena bahagikan untuk si dia juga...korang yang dah ada family..tak mo gado-gado masa raya ni ea..

Alhamdulillah tahun ni rezeki melimpah ruah..sebab sentiasa ada open house...
Tapi..jangan lupa kita beraya tak semestinya masa ada open house je...niat kita nak dapat pahala ziarah menziarahi..erat silaturrahim...


sumber : google  

#ingat nak diet la lepas raya ni..haha..dari awal tahun tak ter buat-buat lagi ni..rasanya dah tiba sampai seru ni..sebab tetibe rasa cepat mengah bile jalan banyak..tapi kalau gi shopping x lak..hoho#


2 comments:

ummi_norseha said...

smlh kita blom sempat nk berdiet...mkin kuat mkn adalh hikhik

hatiku berwarna warni said...

haha..tula..open house masak semua sedap2..xleh tahan la.. :p