Friday, 30 August 2013

ROADSHOW CLEAR DI ALAMANDA



Biasa la kan bila rehat tengahari jumaat, wanita-wanita kat office area putrajaya ni berusaha nak menjana ekonomi Malaysia..termasuk la shida sendiri..Misi hari ni nak cari heels ngan blusher..
Tengok tu, hebat kan wanita ni, masa rehat pun boleh shopping..
Korang pun kan-kan...
Teringin lak nak makan bento kat sushi king..selalunya makan sushi je..so kali ni nak try bento..

Mix bento + Yakult mix red guava

Jalan je ke sushi king, pop..ade la iglu yang comel kat depan kolam alamanda ni..
(ala lupa nak snap pic, sorry)
Ada la promosi Clear..ada macam2 aktiviti..disebabkan tak ramai orang..pelik la...
Alamanda lengang je..
Semua ada jamuan raya ke?
Rezeki shida la kali ni...
Diorang layan macam special guest...
Shida pergi dengan officemate shida,,




Ada pemeriksaan kulit kepala percuma sekali dengan nasihat dari pakar kulit kepala..
Unisex..lelaki and perempuan boleh pergi check...
Sebab kan shida pakai shawl, shida tengok jela kulit kepala orang...huhu




Pastu ada quick snap photo dengan botol Clear yang besar tu..tapi korang kena like page Clear Malaysia kat FB..Then baru la dapat picture kecil comel ni...


Ada refreshment drink lagi..panas-panas dapat 7up + lemon..clear terus tekak ni.. ^_^

Tq Clear dengan ole-ole yang 'sikit' ni..hihi..


Oh ye korang...ada contest ambil gambar dengan kreatif tau...
Grand prize: holiday kat korea..2orang tu...5 hari 4 malam..
Consolation prize : iPAD mini x 5 units

Camne nak join?
Like facebook Clear Malaysia
Upload pic dengan ICE Cool Element

Yang penting sekreatif yg boleh.. ^_^ Good luck..

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap sushi king..hihi..

eh2 ..xpnh plak try clear..untugla byk smple dpt.

NM03 said...

salam kenal. singgah sini terus tinggal jejak. jom, kalu sudi singgah ke teratak saya plak. >_<

hatiku berwarna warni said...

nuyui: tula murah rezeki lak ari jumaat tu

nm03: salam..comel nye blog akak..