Wednesday, 28 August 2013

Power Bank Paling Power




Woot woot..
Power bank paling power? Mestilah power bank Transformer..
Transformer kan hebat..
Huhuhu..
Bukan la..
Gurau je..
Power bank ni memang dah lama shida cari..
Shida dah penat tunggu company2 handphone keluarkan phone yang tahan bateri
Sampai shida buat entry tak puas hati untuk Sams*ng, So*y, Ap*le and semua2 la..
Keluh - kesah pasal bateri fon
So, semalam pergi la Low Yat nak beli kabel USB, sebab dah hancur dah..
Dah 3 tahun pakai....

siap berplaster lagi..

Ok, pasal power bank Yoobao ni..(nama pelik kan,tapi ramai suggest brand ni,so dont bother)
Mula-mula tengok kedai yg shida selalu beli barang2 komputer rm179.
Over budget lak..
Call kawan adik shida..sembang punya sembang dapat rm100
Ok la rasa nak beli kat dia je..
Masa on the way ke parking..
Secara tak sengaja salesman tu duk promote
"Power Bank Transformer, 2years warranty"
Tengok-tengok rm99
Eeh murah rm1 la..
Try tawar menawar..
Dapat la rm80..
Beli terus..
Bila teringatkan nak gi holiday tak lama lagi..
Disebabkan gila insta and amik gamba..
Kena la pastikan fon ni sentiasa berkuasa..
Happy sangat..
^_^


*sometimes a little things has made you happy and no words can describe it. You just can feel in the inside.. Ok, i am not that weird.. (^_^) 

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

lom ad lg ni..hihi

ctfand said...

Yoobao mmg jenama powerbank yang boleh dipercayai. sy pakai yg warna putih 8000mah tu kalau tak silap. untuk iphone 2 kali charge penuh..memang berbaloi utk travelling! :)

tenku butang said...

done follow sini no. 113
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

hatiku berwarna warni said...

nuyui: kite pakai smartfon 3tahun baru sekarang nak beli..hehe

ctfand: yeke..alhamdulillah..berbaloi la camni..

tenkubutang: tq..dah folow..