Saturday, 1 February 2014

TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE


Makin menjadi-jadi sabun marine essence ni..
Mana tak nya, kalau yang ketul tu handmade..
Queue order 2 bulan baru dapat..
Nasib baik ada yang liqiud..

Kesan and kandungan dia sama je..cuma dorang nak ketul untuk buat cuci muka..

Kadang2 serba salah shida bila customer tanya yg ketul, tapi sebabkan kesan positif sabun ni, yang liqiud pun bukan main high demand nya..

High demand and hot selling betul..sabun marine essence ni kandungannya semulajadi..mengandungi garam buluh dan haruman green tea..




Oh ye sekarang ni shida tengah promosi FREE POSTAGE untuk 2 botol sabun atau syampu marine essence..

1 botol = 250ml
1 ketul = 100gram
1 box = 3 ketul = FREE POSTAGE 

More info contact shida ya 0132529186

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah feedback postif..

Shahida Hassan said...

Nuyui..Alhamdulillah..barang berkualiti kesan positif..