Thursday, 27 February 2014

APA ITU MONOPOD

Lagi 2 hari shida nak fly ke negeri bawah bayu..rasa baru je lagi book tiket AA..mood nak kerja pun dah terbang..

Lagi nak dekat hari, banyak pula checklist holiday belum setel..tapi satu yang shida lega sangat..

MONOPOD in the House!!



Sekarang ni tengah famous GoPro dengan Monopod..

Kenapa shida lebih ke Monopod?

1. Jimat, sebab guna camera phone sedia ada, boleh guna timer utk shoot gambar..

2. Tak payah nak carry gajet banyak2..phone kan dah canggih..haha

3. Boleh cucuk power bank kalau bateri habis..

4. Mesra pengguna, katakanlah note2 shida ni habis bateri, boleh guna kat phone lain macam s3 ke..sebab pemegang camera tu boleh adjust..

5. Puas hati and berbaloi keluarkan duit beli phone tu..


Beza dengan GoPro, GoPro ada camera die sendiri and siap ada shutter..tapi, bagi shida, tak perlu la nak beli GoPro sebab function dia sama je kalau kita guna phone kite tu.. nama je lain..haha..bagi shida, kita kena bijak memilih and jangan sampai membazir..

ok korang, selamat berselfie.. ^_^

2 comments:

cik tin said...

bestnye asyik jalan je..hahahhaha

Shahida Hassan said...

@cik tin
Hihi..sekali sekala..jom sekali..