Tuesday, 21 October 2014

NOODLE BOAT, MAKANAN ALA THAI MAKAN BERMANGKUK-MANGKUK



Balik dari short trip Melaka weekend lepas, shida dengan kawan2 shida plan dinner di Noodle Boat, Jaya One berdekatan dengan PPUM, Petaling Jaya. Tengah meletup-letup kat Instagram.




Mula-mula kawan shida cakap nak makan 5 mangkuk, terkejut shida agaknya dia lapar sangat. Rupanya dah sampai sana tengok orang makan memang bertingkek tingkek mangkuk atas meja. Shida sendiri makan lebih 3 mangkuk. Haha.



Restaurant Noodle Boat ni baru lagi, tapi dengan keunikan and instagram power, restaurant ni full house aje. Kena beratur kejap. Tapi tak pe, servis and layanan dia laju dan mesra. Terubat la hati menunggu masa kelaparan tadi. 


Ok selamat menjamu selera korang. Jangan lupa makan bertingkek-tingkek ok.

3 comments:

Amanda Suria said...

wah...ini memang unik...kena pi terjah ni...

Shahida Hassan said...

best! boleh la try..

LZ - The Blog Owner said...

Wah, mesti penat cuci mangkuk.. Banyak betul mangkuk bak kata Shahida bertengkek-tengkek..hehehehe

Boleh cuba, macam menarik jer..