Monday, 29 October 2012

Jom Layan Running Man @ KShowNow



Korang nak tau tak sekarang ni shida tengah addict dengan runningman...sampi penuh external hardisk shida..runningman buat masa ni 76.0 gb ..ala variety show korea tu..

runningman ni dikenali gak dengan kshownow..kalau korang nak download @ tengok online kawan adik shida yang rajin men download dekat www.kshownow.net.. kat sana ada dari episod 1 sampai ke latest..subtittle english..

masa first2 shida kenal runningman ni..shida asyik tanya adik shida ape la yang best sangat runningman ni...gelak sorang2 depan lappy..sampai kawan2 shida pun heboh duk citer pasal runningman ni...shida pun try la tengok 1 episod...and oooohhh!

sampai sekarang shida addict..seronok tengok perangai artis korea yg jadi jemputan untuk setiap episod..ade yg nampak je pendiam tapi rupe2nye gile2..haha..

Korang tengok la ea..

runningman atas ni masa jihyo unnie tak de..semua lelaki..ok memang x tahan bila tengok gary oppa buat muka serius..



#bila la runningman nak datang kat malaysia..buat kat klcc tu..(oh hari tu pernah heboh tau dorang nak datang tapi just khabar angin aje) T_T#

3 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tak pernah layan,,hehehe selalu denga roomate je terkekek2 tgk running man,,saye hanye mmpu tersenyum,haha

Tracey said...

demam running man la...room8 pun tersangat lah addicted.

hatiku berwarna warni said...

feza : try la tgok..best sangat..tak boring pun even episd die dh 100++

tracey: tgok la skli..best! sampai shida rasa nak gi korea..