Friday, 5 October 2012

100 follower!


Alhamdulillah..blog shida dah ade 100 follower..baru harini perasan..tq semua yg follow blog shida and yang jadi silent reader sekali..lebiu banyak2 lah... :)
Hopefully shida akan bertambah rajin and ada banyak idea untuk tulis dalam blog kesayangan shida ni..ok sempena blog ni dah ade 100 follower shida nak share kenapa nama blog shida ni

hatikuwarnawarni

sampai ramai teman-teman shida mengusik
agak2nye dorang usik sebab nama nye chomel sangat ke geli sangat..
haha..

why?

sebab blog ni boleh gak dikatakan life diary shida..suka duka rindu sakit excited semua rasa dalam hati shida ni..hoho..pun boleh gak jadi tempat share ilmu serba sedikit..and masuk dunia famous amos mane  la tau boleh duduk sebaris dengan adik2 abang2 kakak2 blogger yang famous amos tu..ok shida verangan tu boleh..

tapi motif utama 

$$$$$$$$$ banyak banyak!

 sebab shida ni banyak sangat benda teringin nak makan la pakai la pergi la..ayooo nape la aku ni high maintenance.. ^_^




#yang cantik itu budi la wak bukan rupa hasil tonyohan make up#

3 comments:

aqiyupi said...

oi aku follower kau ke 100 tahu???haha

hatiku berwarna warni said...

haha..yeke..tq2..bertuah kot..no 100 cun tu..

aqiyupi said...

yela...cun cm aku kan?hahaha