Saturday, 6 October 2012

SHAHIDA HASSAN DI MEDIA



Ok jangan ade yang sampai geli perut baca tajuk entry shida kali ni...blogger ke shida ni? Blogger la..dah ade blog ni...haha..

Rabu lepas 03.10.2012 tercatat la sejarah hidup shida..alhamdulillah..first time on air dekat tv..teruja sangat...alhamdulillah diberi peluang...rancangan Dialog di TV1..Jam 10 malam..


dengan pengacara Dialog & orang kuat ptptn

Isu yang di discusskan berkaitan BAJET 2013 dengan PTPTN..Bajet 2013 haritu ade 'hadiah' untuk semua peminjam PTPTN..korang tau tak? Rugi la kalau korang tak tahu...ce korang browse pasal ptptn dengan bajet 2013..sebab ade pasal diskaun2..korang mesti excited kan kalau dengar perkataan diskaun ni...(sebab shida la orang paling bahagia kat dunia ni kalau dapat shopping masa tengah diskaun giler2)

Ok sekarang shida nak citer pasal pengalaman masa on air tu...

1. Program Dialog tu sejam je..tapi rasa cam lama sangat..yela..masa on air tu..nak garu pun rasa serba salah sangat..rasa macam satu malaysia duk tengok tv..rasa kekok je..haha

beberapa minit sebelum on air

2.  Lampu kat studio kuat sangat sampai berair mata shida sepanjang program..

3. Rasa nak tergelak biler tengok muka sendiri dekat tv..sebab nampak tembam semacam..

memang tembam ke ilusi tv..kompius -.-"

4. Tak tahu nak pandang kamera mane 1 masa shida jawab soalan pengacara..sebab kamera ada 3..rasa macam juling je..haha..





Tapi memang seronok la..lagi2 malam tu besday kawan baik shida, ira, kira bonus harijadi dia malam tu...sebab kitorang dapat kumpul and dapat pengalaman yang sangat best..insyaallah ada rezeki dapat rasa lagi..  :)





#hutang wajib dibayar, jangan menidakkan hutang lepas beriya-iya habiskan#


1 comment:

chempaka sari said...

hahahahahaha.. aku dah cakap jangan duk terkangkang