Monday, 14 January 2013

WEDDING AJIM DAN WAN



                                  12.01.2013

Yeay! Ni first weeding ceremony untuk 2013..The special is the groom is my class mate..Dah jadi hubby orang dah..bile teringatkan kenakalan die..memang rasa nak gelak guling-guling.. The bride pun shida kenal sebab kawan dekat poly..just die course lain..tapi pernah juga main futsal sama-sama...

Alhamdulillah..ade jodoh diorang ni..moga kekal abadi sampai ke syurga..bahagia selamanya..and dapat anak yang comel2 serta soleh solehah..

kenyang perut suka hati~~wee

with the bride!  
oh rasa macam giant lak biler berdiri sebelah diorang yg kecik molek..T_T


love uolls!
Ade lagi satu memorable moment untuk shida on that day, Ira, one of my bff...driving! and die sedang giler stereng..hoyeah teruja sangat sangat..!! tapi risau juga..tapi nak bagi die confident and believe in herself..shida tak jadi co pilot die..sebab nanti shida yang lebih nervous...ouuuhh sorry ira ;p..




2 comments:

Suspek Utama said...

simple gila baju pengantin tu..

hatiku berwarna warni said...

haah sebab ni belah laki meme die nak simple je.. :)