Tuesday, 29 January 2013

WEDDING MEGAT DAN FUZAH



Kali ni shida berombongan makan nasi kenduri kat Sabak Bernam..bride and groom kali ni classmate shida juga masa zaman poly dulu..cinta berputik di situ le tu..hihi..shida doakan berbahagia dunia akhirat selamanya bersama anak-anak yang comel, soleh dan solehah..

Tema majlis diorang purple and baby blue..cantik sangat..sweet! and lagi sekali baju shida macam ikut tema..tak sangka..lauk kenduri pun lain dari yang lain sebab masakan orang jawa agaknye..ada yang shida tak tahu pun ape benda tapi makan aje..yang pasti sedap and kenyang sampai balik kl balik.. :)


 suka sangat design baju cik pengantin ni.






sempat singgah makan cendol bakar dekat assam jawa tapi sebab kan ramai sangat tak sempat la nak snap2 pic suasana kat gerai tu..yang pastinya ramai sangat singgah sampaikan RELA pun jaga trafik kat situ....ala yang ada drive thru tu..klik di sini

2 comments:

Ain Dzaya said...

selamat pengantin baru ..chomell!

Ain Dzaya said...

selamat pengantin baru ..chomell!