Thursday, 21 February 2013

3S. Kami GirlFriendForever!



Dah lama betul tak hangout dengan kawan shida yang shida dah kawan sejak umur 4-5 tahun lagi.. Sejak berpisah masa form 3, susah betul nak match time untuk hangout sama2..ni pun tak penuh korum..ade yang ade hal..

Shida.Siti.Sarah
Firstly, kitorang pergi Paradigm Mall kat Kelana Jaya..Siti cakap malam2 wall bangunan Paradigm yang warna coklat kat luar tu akan bergerak2..teruja nak tengok!

Best ke Paradigm Mall ni? Paradigm ni memang best lah nak shopping...kedai-kedai dia kebanyakan harga mampu beli la untuk student dengan orang yang baru kerja..hihi..kedai kasut dia..aummm! Memang sejuk mata memandang..hilang stress!




Tapi, disebabkan kitorang tak tahu nak buat ape nak tunggu sampai malam..(purse ai kempis sangat, tak dapat nak rembat satu kasut ke ape.. T_T) So, kitorang gerak gi OU..Teringin sangat nak main bowling..next time la tengok wall tu bergerak2..


Haritu tak ramai pun orang kat OU..Kat wayang pun takde orang line up beli tiket ke popcorn ke..rasa macam gi weekday lak..heaven rasanye! haha.. bowling pun dapat lane on the spot...Bertambah bahagia rasanya..hihi..



Then, menyerang Dubu-dubu Restaurant! Korean Food lah! First time nak makan makanan korea ni..ooohoooi sekali makan rasa nak lagi..kena dengan tekak shida..banyak sayur lak tu..memang yummmy!

Shida order Dol Sot Bibimbap..makan die kena gaulkan semua benda dalam mangkuk tu..pastu ngap! Amaran# bibimbap ni nasi campur ayam/daging dengan sayur2..then kena makan share sebab mangkuk tu cukup untuk 2 orang makan..hihi..


Siti order Ddeokbokki..yes! dapat pun rasa makanan member2 Runningman suka sangat ni..Rasa macam ketiau yang dalam yongtaufu tu tapi lebih kenyal dari ketiau tu..sedaaapp!

Sarah order Udon Mee.. nampak macam sikit tapi memang mengenyangkan sesangat! Happy sangat dapat hangout dengan mereka..akrabnye kitorang sampaikan air pun order 2 aje..lagi 1 order Citron Dubu untuk dessert..

sarangheyo!
Till then,
I love them! Even jarang jumpa tapi
bila berjumpa, tak rasa ada jarak
langsung..

5 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Ain Dzaya said...

bestnye ada kawan baik yang sweet :)

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Bee Haa said...

best2.. susahkan nk hangout same2 ngan member time dah beso