Wednesday, 9 October 2013

Gym Bandar Permaisuri Azmass Pro Fitness / Rockafella







Korang pernah rasa boring tak jogging..lagi2 kalau sesorang..pastu tak dapat jogging kalau hujan..kalau ye korang sama la ngan shida..so lepas2 raya ni shida rasa semacam je berat badan ni..pastu makan macam2 semua jenis lemak..masakan melayu kan banyak santan..So ni info gym pilihan shida..serius best..walau baru attend semalam..lagi2 tengok dorang dance..ai tak sabar lak rasa...rasa macam nak buat cadangan je kat trainer tu buat dance kpop..berkobar2 sikit hati ni..hari2 datang la..kot2 leh menari macam 2ne1 ke..sonyuhshidae ke..haha..

Untuk korang yang macam malu2 nak start gym tu..buang je rasa malu..fikir untuk sihat..and masa kat gym tu pakai je earphone ke headphone ke..masuk dalam dunia sendiri..so akan rasa tak ada orang pun..best!
Kepuasan keluarkan peluh tu susah nak digambarkan..eceh ceh..




Address : 102-1, Jalan Dwi Tasik,
                Dataran Dwi Tasik,
                Tasik Permaisuri, Cheras,
                56000 Kuala Lumpur
No tel : 03-9171 0021 / 03-9174 0818
Email : azmass79@gmail.com
FB : AZMASS PRO FITNESS

One month trial : RM 90

PACKAGE A

Normal
Registration RM80 + Deposit RM100 + Monthly RM100 = RM280

Government
Registration RM80 + Deposit RM90 + Monthly RM90 = RM260

Student/Family
Registration RM50 + Deposit RM80 + Monthly RM80 = RM210

Senior Citizen
Registration RM80 + Deposit RM90 + Monthly RM90 = RM260


PACKAGE B:
Paying 1 year LUM SUM (80 x 12 = RM 960 + Registration RM40) = RM 1000
[saving of RM420)


PACKAGE C: Student under 17 years
Registration RM60 + Deposit RM60 + Monthly RM60 = RM180

PACKAGE D:

10 person : Registration RM50 + Deposit RM85 + Monthly RM85 = RM220
20 person : Registration RM50 + Deposit RM80 + Monthly RM85 = RM220
30 person : Registration RM50 + Deposit RM75 + Monthly RM85 = RM220 

FOR NON MEMBERS
Walk in per entry : RM8
Aerobic per class : RM 10

Locker rent for non members
Small : RM 1
Medium : RM 2
Large : RM 3 


AEROBIC SCHEDULE


DAYS/TIME
6.30PM - 7.30PM
8.00PM – 9.00 PM
MONDAY
BLAZZIN CARDIO
BLAZZIN POWER SCULPT
TUESDAY
FUSION GROOVE
FUNKY HIPHOP
WEDNESDAY
YOGA
MASALA DANCE
THURSDAY
CARDIOROBIX
LATIN BATUKA
FRIDAY
KICK BOXING
STEP UP
 



Goodluck ye korang.. 


Slogan Azmass Pro Fitness
'BURN FAT GET FIT FEEL GREAT'
aummm!
Jom jadi lebih sihat..

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada hati nak p tapi mber umah nak cari yg lain lak..huhu

hatiku berwarna warni said...

hihi takpe asalkan ade semangat.. :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tapi saye lebih suke jogging sorang2..=)lau de kwn t byk noh nyembangnya

tp paling tak best bile dah smangat nk jog tetibe xjadi , nnt smangat tu trus hilang esok2 nya

hatiku berwarna warni said...

haha..lagi2 kalau hujan..pastu 2 3 ari ujan petang..lepas2 tu mmg xde mood la..

serikandi umar said...

Tapi an depa ni ada gym khusus untuk wanita sahaja x mcm rockafella dlu?