Thursday, 2 January 2014

KEBAB TURKI BABA RAFI



Penangan lepas on air Jalan Jalan Cari Makan TV3, cawangan Kebab Turki Baba Rafi kat Jalan Telawi, Bangsar terpaksa tolak tempahan..yang order pula ada yang tunggu sampai 2jam..paling cepat pun 1jam setengah..
Shida la tu antara orang yang tunggu order sampai 1jam setengah..
Tak sangka orang boleh seramai itu, sedangkan selama ni shida pergi Bangsar, tengok kedai ni lenggang je..
Berjaya sungguh rancanagn JJCM tu buat orang nak try rasa..




Tu dia dapat je kebab, shida berhenti tepi jalan..nak makan panas2..bagi puas hati tunggu 1jam lebih..


Kat belakang bekas ni ada cara makan dia..tak comot tangan la..so leh makan dalam kereta..hihi..



Bagi shida..kebab ni memang sedap and berbaloi..kena dengan selera orang Malaysia..ranggup and tak pedas sangat..daging pun ok..

Harga - tak silap shida dalam RM5.50 yang standard tak tambah cheese and lain-lain..
Banyak lagi cawangan Kebab Rafi ni..dalam Lowyatt pun ce korang tengok website dia..


Ok, selamat menjamu selera.

5 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

nampak sedap tu.. tak pernah lagi mencubanya..
p.s: terma kasih follow.. nak follow balik tak boleh sebba widget follower tu tak berfungsi..

Shahida Hassan said...

mizz aiza: kena try tu..memang sedap..oh yeke tq ye inform..shida dah betulkan dah..^_^

Linda said...

Canggihnya bekas kebab tu..namoak sedap sgt lahh.. teringin hehe. Thanks sebab sudi singgah dah follow. Saya nak follow tp camne yek? Tak jumpa button follow...

Ayu Zan said...

jadi fenomena la kebab ni.hehe

Shahida Hassan said...

@linda: kat blog saya ada butang follow..

@ayu : kan kan..sampai saya pun sanggup tunggu lama