Saturday, 18 January 2014

BUSINESS ONLINE


Sekarang ni ramai golongan muda2 dah mula berniaga..kalau online dalam fb tu..dalam instagram pun dah banyak...macam2 jenis jualan barang2 online..tudung and baju tu dah jadi normal dah..even student yg baru start study pun dah buat business online..sebab dah tau berbisnes ni memang boleh buat duit..

Shida bet readers mesti tau brand barang2 online macam Zalora, Surisara, Mudahdotcom and macam2 brand lagi..macam2 produk and kadang2 tak sangka barang tu boleh jual online..

Jadinya, shida nak share 5 sebab utama kita mesti nak berniaga:

1. 9/10 Pintu Rezeki


2. Tambah pendapatan3. Kebebasan masa dan kewangan


4. Kepuasan diri sendiri5. Impian tercapaiTapi dalam nak berbisnes kita mesti ada ilmu ada produk..kita kena pandai memilih..nak berniaga kita kena kuat semangat, berani hadapi risiko dan rela berkorban..

Tak ada orang yg berjaya dalam sekelip mata..kita kena ingat tu..kena set dalam mind kita..Alhamdulillah shida dah jumpa tempat yg betul..Shida diberi peluang menjadi ahli GLAM.. Yg seronok Tu ada kelas percuma dari mentor yg disegani kak Hanis Haizi and mentor2 yg lain..Antara kelas yg ada..kelas produk, kelas berblogging, kelas fotografi, kelas media sosial, kelas motivasi..bila ilmu ada di dada baru la kita boleh mengorak langkah lebih jauh lagi..

Siapa yg sedang mencari cara nak tambah sideincome or fulltime..shida boleh share caranya..

More info;

Whatsapp shida 0132529186


No comments: