Tuesday, 5 August 2014

RUNNINGMAN TURUN MALAYSIA NOVEMBER 2014?

Kyiahhhh!!!
Arghhh!!!!!

Baru baca kat facebook tadi, RunningMan nak datang Malaysia 1 November 2014 ni?
Ok ni nak frust menonggeng ke nak jerit terguling-guling?

Bukan sebab bahagia sebab diorang nak datang TAPI harapanku macam musnah hancur berkecai. Why? InsyaAllah esoknya means that 2 Nov tu, shida nak fly ke sana dengan harapan terserempak la dengan diorang since Monday nanti shooting day diorang. Mana la tahu terserempak dekat Busan ke Seoul ke Jeju do ke. Boleh snap-snap picture ke join game diorang ke kan.



Adoi diorang pula sibuk jelajah Asia, nak cover Malaysia since Februari lepas tak jadi datang. Tapi kenapa dalam banyak-banyak hari, 1 November tu juga la diorang nak mai.



Salah satu page yang menambah lagi luka di hati..haha..

Beautifulnara.Com

Kat page Facebook Asia TV pun ada info pasal RunningMan Malaysian Fan Meeting. Boleh la korang jenguk-jenguk.


Tak pe banyak masa lagi, maklumat lanjut and sah tak sah RunningMan turun Malaysia nanti mesti di update dari masa ke semasa. 

*Dengar-dengar Super Duper VVIP Seat hampir RM800. Dush dush.
T_T

2 comments:

Miss Nazla said...

Shidaaaaa! sama la dgn saya. 2 Nov tu nak fly. Tapi bukan ke negara diorang lah. Cuma tgh fikir budget. Nak berjalan lagi. Nak beli tiket jumpa Running Man lagi Y__Y

Shahida Hassan said...

yeke nazla...senasib la kite ni kan..adudu..