Friday, 20 July 2012

Ah Lan Wa Sahlan Ya Ramadhan

     
Selamat berpuasa korang...Harap kesihatan korang ok dan bertambah baik..

Bila bulan puasa ni..yang excited nye nak berbuka puasa dengan family ngan kawan-kawan...
Booking sana booking sini.. $_$ haha..Makan itu makan ini..
Snap picture banyak2..story mory gosip mosip..fun sesangat..
Oooh x sabarnye...
*Hari Sabtu saye telah fullbook..alhamdulillah*

Bulan puasa ni semua orang berebut2 nak buat amalan..Insyaallah kalau dipanjangkan umur.. tahun ni..harap sangat dapat menambahkan amalan2..sebelum ni tak dapat attend terawih sebab clash dengan class tapi tahun ni Insya Allah nak pergi terawih tiap malam..Jom semua!

Misi bulan puasa kali ni : (muka bersungguh-sungguh ni)

- Tak nak pergi bazar tiap2 hari..sebab nanti nafsu yg lead..
- Kurangkan makan masa berbuka..sebab nanti rasa ngantuk masa terawih..arghh horrible..
- Bangun sahur hari2..kan sunnah tu..
- Sambil menyelam nak minum air (kurangkan berat badan)...nak melaram masa raya nanti..huhu..

*harap-harap dapat capai misi kali ni...


Korang jangan main mercun yea..nanti x dapat nak salam raya..So tak dapat la duit raya..^_^

5 comments:

chempaka sari said...

u can do it dear !

hatiku berwarna warni said...

tq dear..bersemangat waja ni..

azizah :) said...

hehe chaiyok2.. selamat berpuasa yunk!

Jajas said...

selamat berpuasa...

hatiku berwarna warni said...

tq2..me kasih..azizah and jajas. =)