Wednesday, 26 September 2012

Korea! Saranghe!




Korea..bila la dapat sampai sana kan...ooh ye..pic kat atas ni gift classmate shida..kak dayang...die baru lepas balik dari holiday sana...ouhh jelesnya...memang excited sangat tengok pic die gi sana...terasa mau terbang ke sana sekarang gak..semangat dalam hati ni berkobar-kobar berapi-api..

Nape semua gegurl nak gi korea eh...honestly shida bagitau shida nak gi korea sebab nak sangat tengok tempat-tempat die yang ade dalam drama korea tu..teringin nak pergi semua musim..haha..banyak duit kan...takpe2 sekarang nak doa banyak2 jadi wife businessman..so leh gi trip korea selalu..cewah..

Lagi pun kalau pergi korea rasa romantik je..(memang terpengaruh ngan drama la shida ni kan)..and hopefully dapat la terserempak mane2 retis korea..tak terkenal pun takpe..at least nak tengok depan2...ade chance kah? huhu...

Kalau shida dapat pergi korea...shida tak akan diet dah masa tu...seriussss? iyahhh ni memang serius (pegang dagu sambil angguk2 confident) shida nak rasa semua jenis makanan dorang...hooyeah!

# ade tips dari kak dayang...masa nak gi korea kita kena gi tourism korea yg kat malaysia ni mintak list restauran halal..so tak de la risau2 nak makan..dengan senang hatinya leh try semuanya.. #


1 comment:

fieyona raias said...

sheda..sendiri jadi business women lagi cepat dapat gi korea *winkwink*