Thursday, 22 November 2012

Burger Steam di Putrajaya



Hi korang..dah makan? baik gi makan kang meleleh air liur tengok gambo makanan jap lagi..
sekarang ni heboh pasal burger bakar kan...honestly, shida lum rasa lagi..tak de kesempatan la..dah sampai tempat tapi tak tau nape seruan tu tak sampai lagi..

ok enough of speaking..

ni ha masa lunch aritu tak tau nak makan ape2..last gi tapau burger steam ni..

Presint 4, Putrajaya dekat kiosk kecil tepi jalan je..dekat depan Wisma Sumber Asli tu..


Nampak cam biasa je kan..tapi bila try..roti die puffy je...lembut..bijan die pun banyak..oh ye..roti bawah die bukan yang kosong cam roti biasa tu...roti bawah die sama dengan roti atas tu..
Daging die rasanya ada black pepper sikit still leh terima lagi sebab shida kurang sikit kalau banyak sangat rasa black pepper cam prosperity burger mcD tu...rasa fresh daging die..tebal lak tu..seriously berbaloi..tak berminyak pun..

and yang comelnye die bagi sekali dengan kerepek orang Malaysia tu...pengganti fries kot..

harga burger biasa- rm3.80
yang shida order aritu ade cheezy sauce - rm4

ape lagi..jom try!

3 comments:

chempaka sari said...

tapau 1 plishh.. hahahaha

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

selalu denga burger bakar,,xpenah lagi denga buger steam,,first time =)

murah je harge die, bebaloi..

hatiku berwarna warni said...

mim..meh ar putrjya..mkn pns2..x best tapau..haha

feza, memg berbaloi..baloi..