Thursday, 22 November 2012

Oh Ada Parking for Ladies Only



Kalau benda ni dah lama dah korang tau..jangan gelak kan shida eh..haha
Setelah sekian lama Tropicana City Mall tu ada..baru je shida sampai situ..pusing pusing nak cari parking ternampak la area yang khas untuk ladies.. senyum lebor la..terasa tuan puteri..


Tak sangka ada special treat untuk ladies..parking untuk ladies ni betul2 depan pintu masuk..
selamat la kaum wanita yang datang mall ni..kalau balik lewat sikit ke..or tengok wayang late night..tak la seram sangat nak gi kat kereta..selamat dari orang jahat lagi..

Tapi sedihnya...parking untuk ladies ni full..terpaksa la shida park jauh sikit..rasanya management Tropicana ni kena buat setiap tingkat parking...ade area ladies only ni...dekat2 dengan lif..kan kan..

#Ladies first..still relevan lagi#




2 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

huyoo bestnye,,rase special ye disitu,hihih

hatiku berwarna warni said...

terasa macam puteri sikit..hehe..