Monday, 19 November 2012

MONDAY COUPLE



Hai korang..shida baru lepas tengok RM ep 118 (adoi ngeri nye la hai Choi min soo tu)..tetibe teringatkan pasal monday couple sebab tema die ' I want to be Monday Couple too'

Jom hilangkan rindu Monday Couple.. :)



Siape minat Gary rasanya mesti minat Mondaycouple gak..huhu..best tengok diorang ni sama2..sebab masa awal2 episod dulu Jihyo pemalu lagi..belum garang lagi..memang sakan Gary kacau die..tapi masa die dah garang pun..Gary still kacau die sampai die speechless kadang2 tu..


 
Rasanya Gary layan Jihyo baik2 masa awal2 episod maybe nak bagi Jihyo kurang segan kot..sebab die sorang je gegurl dalam RM...gambar atas ni masa mula2 Gary kacau Jihyo..

 
Masa episod pergi Busan tu..yang dalam kapal tu..ade scene rebut hati gegurl..between Jihyo dengan Lizzy..Gary memang giler2 acting cool suprise kan Jihyo dengan cincin..haha..comel!



masa ni Gary patutnya kena remove tagname Jihyo tapi bagi chance kat Jihyo kalau Jihyo buat titanic pose dengan die..sebab jealous hari sebelum tu..Jihyo buat pose ni dengan Jongki..sekali kena jerit dengan Jongkok..memang lawak.. 

masa ni Siwon dengan Jongkok tegur dorang..sebab dorang nampak macam newlyweds (pengantin baru)..Gary asyik cakap tq2..haha..suka no die..



RM bertambah berseri dengan Mondaycouple ni..tapi jadi slow sikit lepas Jihyo announce couple sebenar die dalam real life..maybe tak nak fans RM confuse kot..tapi still Gary yang sporting tu ok je..ade gak die usik2 Jihyo pasal dorang clash lepas tu..haha..

#tapi memang la nampak cam sepadan je..sebab Gary Mr Calmness..Jihyo..The Ace..saling melengkapi..eceh-eceh#



2 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh saye tak pernah layan RM ni,
bukan pe takut ketagih hihihih

tapi roomate saye minat giler ,selalu terkekek2 ketawe,hihiih

hatiku berwarna warni said...

memg ketagih..haha..kdg2 lepak2 ngn member..sembg psl RM ni je..tu pun leh gelak sakan..