Thursday, 29 November 2012

Wish Me Good Luck



Berdebar-debar rasanye hati ni..

oh ye..tahniah skuad harimau..! memang best tengok match semalam..
Tak tahu ke? Malaysia menang 4-1 dengan Laos untuk pertahankan piala AFF..dramatik juga perjalanan Malaysia dalam game ni..sebab first match dengan Singapore kalah..


Korang...sebenarnya, esok 30/11/2012 alhamdulillah..shida dipanggil interview dari PTPTN..eh nape korang seram sejuk ni dengar nama PTPTN...haaa...ngelat bayar loan ke..jangan la camtu..sian kat adik2 kita...kalau mampu bayar la lebih sikit..tolak gaji ke..apply ujrah....kalau belum mampu try bayar rm50 sebulan ke...at least nanti takde la banyak sangat tunggakan...last2 kita gak yang susah..


Alhamdulillah.. shida rasa bersyukur sangat sebab shida dapat panggilan interview..memang dah lama tunggu untuk gred 27..gred 27 ni untuk orang ada diploma dan ke atas..dah lama shida simpan diploma shida ni..

Sebenarnya..shida nervous sangat sebab dah lama tinggalkan bidang akaun..so, banyak terms2 die shida tak ingat...doakan shida berjaya ye...tq korang!InsyaAllah lepas interview ni shida share pengalaman shida ni..


#berusaha tangga kejayaan..usaha,tawakal,sabar dan redha..kalau dah memang rezeki kita...insyaALLAH#



3 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

in shaa Allah rezeki tu ade, gudluck ye=)

chempaka sari said...

insyaAllah... :) gud luck my love

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.