Tuesday, 3 September 2013

WEDDING FASHA DAN ISKANDAR (BRIDEMAIDS)



Excited! excited!
Girlfriendforever dah nak naik pelamin..
Perasaan ni happy mix dengan hiba pun ada..
Hiba la pasni nak meronggeng, bershopping,terhad la sikit..
Sebab die akan jadi wife yg paling taat and mommy yg paling lovely..

Ok,
Stop pasal sedih-sedih ni..




Shida and 3 lagi gff shida ni akan jadi bridesmaid on her special day..
Penuh excited, semalam cuti, pergi cari lace untuk kain yg disponsor beliau..
And important part!
Mesti la fitting time..
Best sungguh shopping masa orang kerja..
Heaven!
And kitorang siap naik Star Lrt lagi..
Best, tak payah fikir nak drive and cari parking..
Rasanya dah berkurun tak naik Lrt..
Terasa macam Korean sikit,,
^_^

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2 lace cmtu..comel.

hatiku berwarna warni said...

kan kan..pening nak pilih..

ctfand said...

lace bawah sekali tu mcm sesuai sgt dgn warna hijau tu..

hatiku berwarna warni said...

kan kan..pandai ctfand pilih..

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh jumaat ya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sggh ptg isnin =)

are_lin@yu said...

warna purple tu cantik.hehe