Thursday, 5 April 2012

Aku Dan Encik Nuffnang




Tetibe rasa puas bile tengok ada 2 iklan dari en nuffnang ni..baru je berjinak-jinak dengan dunia blogging..baru berkenalan ngan en nuffnang ni..tak faham sangat ape yg dia nak..sebab baru je lagi try..ada baca banyak kat entry-entry blogger lain..
ade banyak lagi..cam SAYS.COM, ADSENSE, CHURP-CHURP..
Tapi baru nak try dari en nuffnang ni...hehe..

ni iklan kat header

nampak cam pro je bile ade iklan cengini..haha..walaupun ramai lagi kat luar sana lagi hebat..tapi tak salah mencuba kan..
so korang yg aktif ber blog tu jom la join benda camni..buat tambah duit poket kalau ade rezeki..mane la tau kan..

iklan kat footer

Oh ye..kepada blogger..jangan buh banyak sangat iklan dalam blog..nanti readers rasa bosan lak tengok blog kita full ngan iklan...hurm tips ni shida baca kat blogger yg dh otai dah..hehe

Jangan putus asa..sebab benda ni bukan macam cendawan..dia perlukan kesabaran..fuhhh...

kalau tak tau korang leh cari banyak rujukan kat blogger-blogger lain..ramai yg wat tuto utk nuffnang ni..ape lagi ni la masa blogwalking sambil kutip dana masa depan..

ok chow!

2 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe...teringin juga nak join....tapi bila memandangkan prlu godek sana godek sini....jadi suatu kemalasan pulok...

alyn adnan said...

masuk churp2 lagiii best... cepat naik, senang , best , hehe siyez ... :)