Wednesday, 16 October 2013

First time face to face with Hanis Haizi



Jumaat lepas shida tiba-tiba terbuka hati nak pergi kelas yang bestfriend shida selalu pergi lepas diorang join GLAM atau Green Leader Academy Malaysia kat Damansara sana....

Yes!

Diorang terkejut..diorang tak pernah pujuk or promote2 pasal kelas diorang ni..
It just shida tetiba rasa motivasi diri and keyakinan diri ni macam dah down..
ke level 1% dari 99%

So shida tekad.


Kelas ni memang memberi inspirasi and kata-kata semangat untuk business partner mereka..kalau kita bukan business partner diorang pun boleh masuk..it is free..no fees..memang betul-betul diorang tak lokek share ilmu..

2 leader group GLAM akan bagi inspirasi kat business partner mereka..susah senang diorang nak naik dalam bisnes diorang...pahit manis sebelum and selepas diorang dah sampai tahap sekarang..
Motivasi diorang menekankan pada don't give up and never ever give up..


Tak sangka jumpa Hanis Haizi.
Orang yang selalu shida baca kat blog tentang dia..tengok kat tv tentang kejayaan dia..kat magazine pasal wardrobe dia..rasa cam kelu sekejap bila dia di depan mata..


And..
Dia sangat friendly, peramah, aura pemimpin and cara dia motivate business partner dia buat shida rasa cemburu..rasa macam dia tu seorang kakak..
Dia tengah pregnant anak yang ke3..shida doa semuanya selamat and kak Hanis and baby sihat..




Kalau korang kenal kak Hanis Haizi ni..
Korang mesti tahu pasal  korset Premium Beautiful..

Yang 70% kesihatan dan 30% kecantikan tu..
Jom start dari sekarang..
Serius,
Korset ni bukan ajaib ye!
Memerlukan kerajinan dan konsisten..
Baru ada kesan..

Kan pernah mak mak kita cakap..
nak cantik kena rajin..
macam penjagaan wajah kita..
siang krim lain..malam krim lain..
foundation lagi..makeup base lagi..
kan kena rajin tu..

Sama la macam PB ni..kena rajin pakai...
Pakai hari2..
Jadikan rutin..
Baru nampak kesannya..
Insyaallah..




Nak pakai atau nak tambah pendapatan..?
ShidaHassan 0132529186

2 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

wah,,,, muja impressed betul ngan career women,, moga berjaya ye :)

hatiku berwarna warni said...

tq cik muja..insyaallah.. :)