Tuesday, 25 March 2014

SABAH LOK KAWI WILDLIFE

Tak tahu la..kalau holiday mesti nak pergi zoo,
Even dah tau dah haiwan tu camne..
Tapi percayalah, exciting dia lain tau..


Alhamdulillah cuaca pun elok cerah je sepanjang holiday shida..


Sebab kan shida nak save energy, shida naik train..tambah rm2..


Masa shida datang ni, gajah bunyi tak henti2..meriah lak rasa..


Adik beradik yang makan daging macam pak belang semua tidur..yang aktif beruang and monyet2 la...lagi2 monyet hidung besar tu..


Mula2 ingatkan tak de orang, sebab shida pergi hari jumaat..rupanya ramai pelancong kat Sabah ni..seronok la..hehe..


Nak kata zoo untuk budak2 je tak juga, tengok tu, visitor2 ni tak bawa budak kecik pun..
tula shida cakap, bila holiday,  pergi zoo feel die lain..nanti korang try la..hee

Ok, happy holiday uolss..

2 comments:

Sheila Salim said...

ASsalamualaikum. wahh bestnya. saya yang dekat ni pun tak pernah masuk zoo. hehehee

Shahida Hassan said...

hihi yeke..yela macam kat shida kat kl pun tak gi zoo negara