Tuesday, 25 March 2014

SABAH TEA GARDEN

Sebenarnya,  Sabah Tea Garden ni tak termasuk dalam planning pun, tak tahu pun Sabah ada keluarkan teh sendiri.
Masa sepanjang perjalanan ke Fish Spa tu, nampak ade signboard ke Tea Garden.
So kitorang decide nak pergi pagi esoknya..


Suasana yang aman and ada sedikit macam kat Cameron, just cuaca tak sesejuk Cameron..


Shida recommend kat korang ke sini untuk rasa teh sabah or lunch kat sini..baru berbaloi..

2 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. ni lah destinasi honeymoon saya akan datang, tapi cancel last minute walau dah beli tiket flight.. tengah pantang time tu Y__________Y"

Shahida Hassan said...

xpe ade rezeki boleh pergi lagi..siapa ada anak lagi..lagi meriah gitu