Wednesday, 19 March 2014

SABAH MARI MARI CULTURE VILLAGE

Sihat semua? 
Tengah plan holiday ye..
Ok, untuk korang yang tengah plan nak holiday kat Sabah, shida really high recommend Mari Mari Culture Village ni..


Di situ ada tour guide yang akan guide korang ke rumah2 contoh pelbagai etnik yang ada di Sabah and boleh experience sendiri budaya and cara hidup setiap etnik..


Ada juga aktiviti masak makanan dalam buluh dan rasa makanan dan minuman mereka..


Ada persembahan pelbagai jenis tarian..and yang best kita boleh try menari tarian dengan buluh tu..


Semua crew kat Mari Mari Culture Village ni sangat sporting and mesra..so rasa selesa selama seharian di situ..


Tapi satu je..lelaki lelaki kat Mari Mari Culture Village ni agak sexy..harap korang bertenang la ye..

Tiket: RM 80 include meal (lunch/hi-tea/dinner)


Happy holiday!
Lots of ♥ 
Shahida Hassan

3 comments:

Bahrain Ramlan said...

teringin nak ke sabah. Nak tengok pantai yang cantik kat sana, :)

Precious Cla said...

Wah, kalau dah nampak Mari2 Cultural Village (MMCV) means, u dah sampai kampung I. hehe...

atas MMCV tu ada waterfall tau..

http://walkstatic.blogspot.com/2014/03/the-amazing-race-sabah-borneo.html

Shahida Hassan said...

Bahrain Ramlan : cantik and jernih laut di sana..view sgt cantik..moga anda sampai sana..

Precious Cla: wah yeke..cantik2 la pemandangan kt sana..sy pergi air terjun tu..tapi x mandi..picnic je..:)