Thursday, 6 September 2012

Jatuh Cinta Dengan Tudung 3 Layer


Raya tahun ni..shida try pakai tudung 3 layer...oh..cam tak percaya lak..rasa cam sesuai dengan muka..sebelum ni shida berat hati nak try pakai tudung yang express tu...rasa bulat sangat muka ni..haha..yelaa muka ni bulat chubby comel ni kena la cari tudung yg bersesuaian..hahaha..kang tak hot..tak datin la shida nanti.. (oh ye..nape makin ramai panggil aku datin ni? adakah ade jodoh dengan mane2 dato...huhu)


gaya model muslimah tak?

di malam hari

raya pertama (2 layer)


Ok..korang yang mane rasa tak confident nak pakai tudung sarung ni....seriously...try dulu..lagi2 trend yg layer ni shida rasa kena sikit dengan jiwa shida ni..letak brooch dekat dada tu untuk beratkan tudung tu tak la terangkat masa ditiup angin sepoi2 bahasa + tambah glamour lagi..



#baru teringat..tak ada pic dengan en bf..penat je cari baju nak sedondon dengan die sampai 3 ari ulang alik jalan tar..T_T tapi belum snap pic dengan die puas2 lagi...(luahan jeles lepas tengok pic raya kawan2 dekat fb#












4 comments:

fieyona raias said...

encik bf ke encik somi??

hehehe..howt..howt u dah kawen nih :P

man said...

ooo lawa tudung itu..heheh

hatiku berwarna warni said...

fie..yg kawen tu effa la..ni aku..shida..haha

man, me kasih me kasih..

Dina Scarf said...

Salam .. jika ade sesiapa yg berminat utk membeli tudung sarung layer dan shawl half moon, sila tengok dan follow blog ni http://dinascarf.blogspot.com/