Friday, 21 September 2012

Orang tu Dah Jadi Perantau La

Dia - Nurnajihah Abdul Rashid
16 September..hari semenanjung combined dengan sabah sarawak tapi sama tarikh dengan seorang bff shida since 2005 berpisah...dah jadi perantau lak sebab nak sambung master die kat Austria...ohoiii jauhnye...12jam naik flight...mau kematu pungg*ng kalau duduk je..rupenye stop kat dubai 2jam..haha..


Sebenarnya airmata ni dah bergenang-genang nak tumpah kat airport tuh..tapi nak mantain ayu sebab pakai baju kurung shida gagahkan jua la mata ni berkelip-kelip taknak nangis..sepanjang tunggu die nak depart..masing-masing act cool je..haha...masa die dah nak depart...berjurai-jurai air mata...tapi air mata kawan shida la..sebab shida tahan..takut kang x leh nak drive balik..sebab kalau shida nangis confirm tak boleh drive..headache nanti menyerang...




ooh ye..ni baru la shida berkesempatan gi klia..hahaha...setelah sekian lama airport kebanggan malaysia ni siap...sadis betul kan..yela tak ada reason malas la...last pergi masa airport ni tengah nak naik..baru nak naik simen la kot..hahaha...

ok..gha..this is my wish for you....

- jaga diri, kesihatan baik-baik...bestnye leh diet terus..hehe
- study elok-elok..jangan cari abg german lak..jeles aku nanti..
- sentiasa focus kat study...aritu dengar semngat nak round london semuaa..tunggu aku weh..hahaha
- rajin-rajin la hapdet life ko kat blog..aku setia membacanye..
- oh ye ole-ole untuk aku yang superb ok..hehe
- jangan lupe bahasa malaysia..aku x reti bahasa orang german..

lastly...peluklah teddy bear tu bila rindu daku... :)


tq sebab sepanjang kita kawan ni...benda nakal and baik semua kita bedal..never regret all of that..and i know what u did last raya haji..


# 2 tahun maybe rasa tak lama..tapi sedar tak.. sebab kita selalu lepaking so rasa lama giler ko pergi..#