Monday, 10 September 2012

CENDOL BAKAR DRIVE THRU







Semalam balik dari rumah ex-housemate dekat sungai besar..shida dengan semngat berkobar-kobar nak rasa cendol bakar yang cam dah start famous amos ni..siap ade drive thru lagi...kedai die lepas kuala selangor..area assam jawa rasanya...jangan risau tak jumpa sebab owner kedai ni dah pasang banner sebesar alam dekat situ.. (sampai jem gak la)

Ok rasa die sedap tapi tak tau la beza die...sebab rasa biase je..kawan cakap gula merah die yang die bakar nye..ntah la..tapi ok la rasa die..x cair sangat tak manis sangat..

Harga pun berpatutan...tapi sampai jem la jalan kat area situ..sebab drive thru kan..drive thru die lambat sikit sebab 1 kaunter je..kat situ oder, situ bayar, situ ambil cendol..
#even masa tu sejuk sebab tengah hujan, shida gagah kan jua makan cendol ni sebab nak try sangat kelainan die..haha..so 4 star dari 5 star la shida bagi...#

5 comments:

Masya said...

wahhh dah ade yg drive thru yer...
tak pernah singgah pun selalu lalu lalang jer hihihihi...

hatiku berwarna warni said...

tula rupenye kedai ni dah lama..tp bru je perasan.. :) ada yg ckp ni first drive thru malaysian punya..

✿Lady Ainaa✿ said...

tym panas panas ni, kalau dapat la cendol, masyaAllah, NIKMAT!!! sedapnya, kat mana ni sis??? kot2 lalu nanti, boleh singgah

hatiku berwarna warni said...

dekat area kuala selangor..sedap cendol die..x cair sangat santan die..singgah la ainaa..

chempaka sari said...

xde la sedap sangat cda.. biasa je aku rasa