Tuesday, 11 September 2012

WEDDING IMAN LULUE DAN DON





Last saturday aritu  lepas ex-schoolmate beraya rumah shida..kitorang terus pergi kenduri kawen cik iman ni di klang..ooh yea 2-2 pengantin ni kawan teknik shida..tak sangka diorang ni ada jodoh...hurmm mesti iman sendiri tak sangka jodoh die depan mata je..i pray both of u will live happy together forever here and after woth cute beautiful and handsomeee childs....childSSSS okeh.. :)


Sweet sangat2 theme color majlis iman ni..baby blue turquoise..cengitu la..then pelamin die..simple and tak sarat sangat..sebab die pelamin dalam rumah..sesuai sangat guna pelamin macam tu.. 

mereka semua semakin hott...!


my outfit that day : muat lagi la baju konvo ni..alhamdulillah..

buat perangai depan masjid...ish ish..tapi takde org.. :p


#korang..korang..mengapekah mood nak kawen bergelora lepas kite gi kenduri kawen org yea? hahaha..#

2 comments:

chempaka sari said...

hahahahahaha.. tu namanye gatal

hatiku berwarna warni said...

haha..gatal tu harus kowt..