Monday, 10 December 2012

Review Movie : Wreck It Ralph






Dah tengok movie comel ni? Movie ni dah lama keluar tapi shida baru dapat tengok..

Star rating : 4 star!

Sebelum korang nak pergi tengok movie ni shida harap korang jangan tengok movie ni sambil makan popcorn..sebab asyik nak gelak je..kelakar sangat..takut tersedak lak nanti..

Cerita ni berkisarkan watak-watak dalam game..ada Pacman...ada Zombie..banyak lagi la..memang cute je..haha..Tema movie ni..bad guy nak jadi good guy..

Ralph ni kerja die rosak kan bangunan pastu Felix akan repair balik..sampai semua orang tak suka kat dia..tapi yang sebenarnya dia bukan nak jadi jahat pun..dia yang di programkan jadi jahat..so dalam movie ni..nak citer macam mane die nak tunjukkan kat kawan-kawan yang die pun boleh jadi good guy...




# dapat free ticket screening movie Ah boys to men, movie dari negara singa..huhu#

4 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh mesti best ni kn, kalau mkn selain popcorn boleh kan?hahaha

hatiku berwarna warni said...

haha..boleh2..

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk mcm besh citer ni..

hatiku berwarna warni said...

mm2 best..tak tension pun.. :)