Thursday, 5 April 2012

Jom Main Kuiz: Tarikh Lahir dan Jenis Haiwan



Wahaha..tajuk entry buat korang tertanya-tanya tak..hehe..
Mana kuiznye kan..kali ni nak share kat korang dari mana shida dapat kuiz ni..

Oh yea kenapa banyak gambar singa? Ape kaitan singa ni ngan saya kan..
kalau nak tau saya la gadis singa! aummmm..haha

Kalau cakap pasal singa..mesti korang imagine yg garang, ganas, tak sabar, rakus and lebih kepada negatif kan2..tapi tadi tengok kat page blogger Cik nAD punya entry pasal jenis haiwan ikut tarikh lahir korang...

Shida lahir 4 Nov so tengok-tengok haiwan adalah singa...haha..mula-mula muka masam sikit sebab rasa cam ganas giler tapi bile baca explanation die..muka senyum sampai leh jadi model iklan ubat gigi..hehe..    =D



Ni keterangan untuk gadis singa..hehe..auuuummm!


Begitu kontra  dengan spesis kamu, rupanya kamu ini memang pendamai orangnya. Kamu tidak suka terlibat dengan pentengkaran atau pergaduhan. Kamu suka aktiviti luar  rumah dan tidak gemar melepak tidak tentu arah tujuan. Memang dilahirkan menjadi ketua dan memberikan arahan kepada orang lain dengan cara yang paling disenangi. Kamu memang suka menyayangi dan di sayangi orang lain. Namun, kamu memang mudah di permainkan oleh orang lain, jadi berhati-hati.


Korang lak macam mane? Jom tengok kat Cik Nad : Korang Haiwan Apa?

7 comments:

eita said...

kita pun nak try jugak...

hatiku berwarna warni said...

haiwan ape la cik eita dapat kan..hehe

nadzeera said...
This comment has been removed by the author.
nadzeera said...

hehehe.. aumm.. singa ! ne msti singa manja :)... tq sudi kongsi kan tok pembaca blog anda

Camy Alya said...

wah, kita sama lah singaa. kiki :D

hatiku berwarna warni said...

nad tq bg izin yea..

alya pn november juga ea.. =)

alyn adnan said...

fuyyooo .. singa tuh ^^,