Tuesday, 3 April 2012

Jom Main Kuiz : Apa Warna dan Personaliti Anda?

Korang..jom tengok korang nye personaliti sesuai dengan warna ape? tarik nafas dulu....  ^_^

1. Waktu yg paling disukai :

A. Pagi                               B. Tengah hari                   C. Malam

2. Paling suka pakai baju :

A. Tank top dan jeans         B. Skirt bermotif bunga-bungaan          C. Simple dress

3. Filem yg disukai :

A. Kartun                            B. Drama                                        C. Seram

4. Bunga kegemaran :

A. Bunga matahari               B. Bunga mawar                            C. Orkid

5. Jenis muzik yg disukai :

A. Rock & roll                    B. Pop dan R&B                              C. Jiwang

6. Kategori kekasih hati idaman :   

A. Kelakar dan easy going   
B. Caring, penuh perhatian & bertangunggjawab
C. Cool dan penuh misteri

7. Karakter yg paling menonjol dalam dalam diri korang :

A. Ceria                               B. Berkeyakinan                         C. Pemalu dan pendiam


8. Bagi korang.....

A. Lebih baik ada ramai kawan dari ade 1 je kawan baik
B. Tak boleh hidup tanpa kawan at least ade sorang kawan baik..
C. Lebih baik ade 1 kawan baik drpd ade ramai tapi tak ngam


 
9. Moto hidup korang....

A. Hidup cuma sekali so enjoy selagi boleh...
B. Hidup ni cam roda..kadang-kadang kat ats kadang-kadang kat bawah..
C. Enjoy setiap detik-detik yg happy sebab bukan selalu dia   datang...




Jom Check It Out!!!!!

Kalau banyak :

A : KUNING

Korang bersifat ceria dan sangat menghargai hidup ni..Ramai yg menyenangi korang sebab korang pandai menggembirakan hati orang, tapi yg tak berapa nak syoknya, korang terlampau yakin..Bukannye salah sayang diri sendiri...Hidup ni perlukan kawan juga..


B : MERAH

Berani and tahap confident yg tinggi..Just kadang-kadang korang agak sombong and tak sedar mengecilkan hati orang lain..Nada bercakap macam meninggi diri tapi sebenarnya tak..Jom tukar nada bercakap ea..

C : HITAM

Misteri tul korang ni..susah nak memahami korang...Sifat yg agak pendiam dan tak suka perhatian..So korang ni mungkin tak ramai kawan sebab korang sukar utk ditafsirkan..Tapi korang ni tak lah seburuk yg disangka..just malu-malu tapi mahu saja..it's ok..



pssstt...: shida kaler merah la..nada cakap shida sombong...biar betul...korang kaler ape?

4 comments:

Mohd Firdaus said...

saya punya kaler kuning... hahhahahah

hatiku berwarna warni said...

ceria-ceria la ea..huhu

ureshi said...

kalau A=3, B=3, C=3, camne lak tu? sy ni balance ke? rasa tamak lak.. hehe

PearlMilkyTea92 said...

hitam...nmg btul..