Wednesday, 9 October 2013

Song Jihyo Betray Runningman members



Masa mula-mula layan RM...sakit je hati shida ni dengan jihyo...sebab die tu tere sangat...muka blur die sampai ada nickname Miss Mongji..tapi memang pandai and selalu jadi spy..pastu berjaya lak tu..banyak menang gold dalam runningman..sebab tu la die Ace runningman..

Episod pertama PD RM pilih jihyo jadi criminal..masa ni semua terkejut jihyo jadi criminal sebab semua pilih Jongki..Jongki sorang je pilih Jihyo...maybe sebab pelakon je boleh detect kot..huu..
Menang dapat Running Ball.

Ep 18
Masa ni Jihyo hebat giler..jadi ketua perompak..macam dalam zaman Joseon (zaman korea dulu-dulu)
Padahal RM shooting di China. Jihyo menang dapat duit, 30% bagi Jongkook sebab die jadi spy untuk jihyo..kesian shida tengok RM members yg lain..ace dengan ace team up..no chance la..

Ep 62

Ep 62

Episod ni guest sendiri pilih Jihyo jadi spy diorang...see...guest pun dah tau jihyo ni terer jadi spy..Opkos jihyo menang!


Ep 76
Ep 76
Lagi sekali Jihyo jadi spy untuk guest RM..nampak sangat jihyo ni pandai berlakon..stress tengok jihyo, terer sangat..dalam episod ni guna nama sebenar jihyo..CSI..sesuai sangat la episod ni pun konsep CSI..RM members kena kejar jihyo sebab die bawak lari emas...tengokkk emas lagi jihyo ni..
tapi episod ni jihyo kalah sebab guest kali ni senget sikit..pening kepala jihyo jadi spy..

Ep 101

Ep 101
Episod kali ni Jihyo kena sebarkan virus marah-marah kat RM members and bagi RM members percaya Jaesuk yang jahat..masa die tipu Haha..memang rasa macam real sebab die kaitkan konon2 episod ni pasal Yoomes Bond Anniversary..Haha percaya terus..
Tapi kali ni kalah di tangan yoomes bond/Jaesuk..sebab water gun fight kan..still tak boleh lawan jaesuk lagi..


Ep 140
Ep 140
Episod ni Jihyo ngan suzy jadi fate partner..macam dalam movie Whisper Corridor..jihyo berlakon movie tu..Dalam episod ni kena buat certain action untuk eliminate RM members..paling kesian kat kwangsoo la..kena lepuk kepala ngan jihyo..sebab nak bagi die toleh belakang..and jihyo menang lagi!

Ep 155

Ep 155
Ep 155
Even sebelum ni macam sakit hati je masa die betray RM..tapi nak buat macam mana kan..dah misi die kena betray..so memang die ni pandai plan strategi..kaya dengan emas jela jihyo ni..so dah jadi tak kesah dah..rasa best lak bile tengok..sebab die memang terer!

Jihyo nuna, fighting!

2 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh tak penah lyn rm,hahaha tkot addict =p

hatiku berwarna warni said...

yeke..sy mula2 addict sebab nak abiskan episod..pastu tunggu je tiap2 minggu..hehe