Wednesday, 30 October 2013

BONUS JOIN GLAM




Ada tak company yang offer bonus macam ni?


 FREE TRAVEL 3x setahun

2 x ASIA
1 x EUROPE


Company Haio dah janji untuk semua business partner yang berjaya achieve sales target..Kena la achieve target..baru rasa berbaloi travel ni.. Bagi shida it is worth it..lepas kita kerja keras diberi penghargaan macam ni..just bawa duit shopping saja.. 
PARIS
GUANGZHOU

KOREA



CAR FUND

MINIMUM RM 1000



 Sejak kebelakangan ni bila shida drive balik kerja kereta AUDI A4 kegilaan shida tu mesti ada je
kejap kat depan kejap kat belakang
buat hati ni geram!

Oh Audi, 
tunggu i pinang u ye..
bagi i masa untuk capai sales target..
pastu kita dating sama-sama
XoxO




.SIAPA BERUSAHA DIA PASTI BERJAYA.

Jom join this beautiful bisnes
SHAHIDA HASSAN
0132529186

2 comments:

zulhilmi tempoyak said...

fuyooooo.... mmg kawwww

Shahida Hassan said...

^_^ hehe..doakan sy bjya..