Thursday, 3 October 2013

WEDDING FASHA DAN ISKANDAR (KHATAM ALQURAN, AKAD NIKAH, MALAM BERINAI)



MAJLIS KHATAM ALQURAN & AKAD NIKAH & MALAM BERINAI

Alhamdulillah, dah jadi wife orang dah girlfriendforever shida ni..kadang2 cam tak percaya je..rasa cam baru je die bertunang..tup tup dah sampai dah masa nye..


Pagi sabtu ada majlis khatam alquran and marhaban..rasa sayu pun ada masa fasha baca ayat-ayat suci alquran tu..terasa jauh dalam hati ni..macam mana lah masa shida nanti..eceh eceh..berangan sikit..mana tau allah punya aturan kan..


Lepas zohor, majlis akad nikah..alhamdulillah dengan sekali lafaz fasha dah sah jadi isteri is..menitis jua airmata fasha..agaknya sebak kot dengar taklik dari tok kadi..shida pun terasa sayu bila dengar..inikan pula si pengantin..


Lepas tu..sesi batal wudu' and bergambar lak..nasib baik la dapat cameraman yang pandai melawak and ajar posing..gorgeous kan pelamin fasha..seriously..macam pelamin impian shida..sehati senada lak..hee..

perasan tak kami pink and grey. ^_^

Lepas isya' ada malam berinai..kire macam bersanding malam..