Friday, 4 October 2013

Monday Couple Moment



Print screen from random episodes.Click on the picture for enlargement.


ep 81
Masa ni Gary baru balik dari trip Europe..episode lolol revenge kat Gary sebab tinggalkan diorang..haha..best! Jihyo macam dak kecik kacau Gary..


ep 90
Masa ni monday couple baru nak on balik lepas Jihyo announce yang dia couple salah sorang director broadcating company tu..comel sangat masa ni sebab Gary and Jihyo awkward dalam kereta nanti..

ep 135
Masa ni main timing bomb..set alarm kat phone..konon2 Jihyo nak kenakan Gary jawab soalan maut dari Gary..Jihyo nak kenakan Gary balik suruh Gary belikan cincin berlian..ala cincin yang diorang booking masa episod kat Macau tu..last2 alarm pun berbunyi..timing je..haha

ep 129
Comel sangat Jihyo masa ni..dah la die kecil pakai suit tu macam robocop je..Gary pun ambil kesempatan kacau Jihyo..comel!

ep 159
Episod ni couple race..diorang kena tulis kat board sama ada dorang pilih partner ke emas..memang unexpected bila Jihyo pilih partner..selalu Jihyo ni nak gold aje..Gary jangan cakap la..setia memanjang..pilih Jihyo..Last2 diorang dapat double kan gold diorang,,kemain lagi runningman sekarang..hadiah emas aje..

ep 159
Diorang je wat rakit..ha..rakit koo..PDnim suruh buat boat..adventure sangat monday couple ni..Jihyo memang berani..masa ni nampak muka Gary cam awkward je..sebab Jihyo terketuk kepala Gary dengan pembalut tu..

ep 163
Monday Couple dah sampai ke next step..skinship.. macam tak percaya je Gary berani kiss Jihyo...daebak!!! Ni mesti sebab Jihyo dah clash dengan boyfriend die..Gary nak masuk line la tu...

ep 147
Last2 tengok apa Gary cakap masa Jihyo cakap Gary is most handsome man on monday..sebab masa ni episod flower boy race..


Ape-ape jela Gary and Jihyo oi..asalkan rating runningman mencanak-canak and cepat2 turun Malaysia buat race kat sini.. ^_^


5 comments:

azizah :) said...

runningman ke ni? tak tengok pon..hee

SYAMIMI SHABUDIN said...

gary oppa.. saranghaeyo

hatiku berwarna warni said...

cik jijah kalau dah start tengok nanti addict..

ye cik mimi nape pangil boypren sy..

MaYa MustWany said...

memang ilang stress tengok runingman ni..tergelak sakan je...sweet je...suka jugak kat sparta tuh..

hatiku berwarna warni said...

kan cik maya kan..oh minat commander ye..hehe..