Sunday, 4 March 2012

CARA BAYAR YURAN DENGAN KWSP

Assalamualaikum semua..
Tak lama lagi class dah nak start dah kan..
Kalau nak taw sy ni part time student kat UITM Shah Alam..
Tadi baru je generate bill..*finally, dah abis arrange timetable*
Zaman sekarang ni nak belajar dah mudah, cuma nak ngan tak nak je..
Nak cakap pasal kewangan macam2 sumber dah ade..
Kerajaan sekarang ni dah bagi macam2 kemudahan untuk kita..
Alhamdulillah..

 

Kalau fulltime ade Tabung PTPTN, Tabung Zakat, Tabung Pa&Ma lagi..hihi
Ho ye..utk part time student macam sy ni leh wat pembayaran yuran melalui KWSP..
Senang je, tak byk bende remeh yg die nak..


Untuk maklumat lanjut klik je url bawah ni...





mood : tak sabar nak jumpa class mates..! *_^

4 comments:

Nor Ryhan said...

cehh .. sye blom lagy :)

hatiku berwarna warni said...

hehe..sy pon lum lg..

bushido kamikaze said...

berape lama ye kaedah kwsp ni... saya dah mohon tapi dah lebih 7 hari uitmb belum dapat apa2 bayaran pun bila saya check bil pelajar kat bursary... isau pun ader... takut masalh time nak daftar nanti

hatiku berwarna warni said...

proses bayaran ni 3 minggu..slip pembayaran yg kwsp bagi tu, bushido fotostat then bagi kat office bendahari uitm..nanti tak la kena gugur taraf.. :)