Monday, 12 March 2012

Putrajaya International Hot Air Ballon Fiesta 2012

sumber:hokangtao.com

Assalamualaikum korang!!
Teruja tak tengok picture kat atas nih...?
Sy teruja sangat sebab lagi beberapa hari je lagi pesta ni akan start..
Disebabkan office dekat dengan tapak pesta..keterujaan ni bertambah-tambah..

Antara negara yg join fiesta ni France, Belgium, Thailand, Poland, Belanda, India, AS, New Zealand and banyak lagi..Lebih dari 25 belon akan dinaikkan..

Specialnya tahun ni ade Night Glow utk acara penutup (17 Mac)..Malam tu nanti belon panas akan dinaikkan diiringi cahaya + bunyi and pertunjukkan bunga api..Wah terujanye! (tak pernah tengiok yg malam nye lagi)

Ade pameran basikal ngan street touch rugby sekali..


mood: Nak snap picture banyak2.. ^_^

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala..blhe jeles jela ni..hihi..

p/s: mana tau t kt lak jumpa kan3...

hatiku berwarna warni said...

meh la..dtg putrajaya..

:) boleh je..mst best..(walaupn segan dgn blogger hebat yui..)

ciksusu said...

wah best3..tapi xg la taun ni dok jauh..
huhu..last g 2010 kot..
best tgok belon dorg;)

hatiku berwarna warni said...

oohh..best kan...meh la tengok yg mlm lak..hehe