Tuesday, 27 March 2012

Awas! Jangan Habiskan Baucar Buku 1Malaysia lagi! Tunggu dulu...

Assalamualaikum semua!
Ohaiyogozaimas!

Korang! ade good news tapi leh jugak jadi bad news..Bad news nye sebab shida dah abiskan baucar buku shida dengan semngatnye..

Baucar buku yang RM200 tu kan..tarikh valid die dah dilanjutkan ke 30 APRIL 2012...good news la kan2..sebab nanti 27April - 16 Mei  ade Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur di PWTC..Diskaun yang die offer memang berbaloi la..Ditambahkan lagi baucar buku yg memang free tu..Bestnye!

Jom tengok info tambahan lagi :    (klik link di bawah ini kawan-kawan)




sumber : pakcik G



JoM PenuhkAN Lemari Buku ^_^
Alhamdulillah ada sorang kawan shida bagi baucar buku dia kat shida sebab die cakap shida ni ulat buku..hoho..ade la rezeki nak rasa diskaun kat PBAKL 2012 nanti..

4 comments:

nu'y said...

aik bukan ke tarikh last boucer bulan 3..lagi satu kan kat boucer ada nama n ic mana blh bg kat orang

hatiku berwarna warni said...

dah dilanjutkan dah..ke 30april..
tak yah tulis nama siap-siap sebab tu leh bagi kat org..hehe

Zamani said...

Itu la pasal.. naseb tak guna lagi.. kalau tak dilanjutkan tempoh, mesti dah beli buku yg bukan2 ;p

hatiku berwarna warni said...

mm2 tula..shida siap beli komik lg nk abiskan baucar..haha