Monday, 12 March 2012

Blog Rujukan yang Awesome

Assalamualaikum korang..
Tetibe petang ni gatal godek-godek template blog..
pastu cari punya cari terjumpa satu blog yg special untuk bloggers2 ..
Tutorial die simple dan mudah..
lagi-lagi newbie cam sy ni yg tak faham sgt coding-coding ni...

Orang nye juga tak sombong..
sebab kat comment2 beliau ramai tanya and beliau jawab..
Even sy tak pernah tanya lagi..
Tengok gaya beliau saya pun tak rasa segan nak bertanya lepas ni..

Ok tak nak membebel banyak..
Nah..klik la link kat bawah ni..
Beliau nye nickname : Nescafe Ais






mood : sharing is amazing!

3 comments:

Iera balqis said...

done follow back..tq yea =)

CikPuan Azizah said...

dulu masa mula2 berblog pon banyak refer mari bina blog ni..hehe

hatiku berwarna warni said...

iera : ur welcome..

cik jijah : shida pun ske sgt blog die tu..faham n mudah je cr die..